У Києві на Оболоні в більшості будинків досі немає ні гарячої, ні холодної води з вечора четверга.

Спочатку воду обіцяли включити в п'ятницю до 18:00. Однак незабаром глава Оболонської райадміністрації Олександр Цибульщак пообіцяв, що вода повернеться в суботу, о 10:00.

До бюветів шикуються величезні черги. Жителі в соцмережах скаржаться, що змушені стояти в черзі не менше півгодини. При цьому, черги до бюветів стоять з раннього ранку і до пізньої ночі.

У КМДА повідомляють, що аварійно-відновлювальні бригади вже почали технологічний запуск системи для відновлення водопостачання в житлові будинки частини Оболонського, Подільського та Шевченківського районів.

Читайте також: Ремонт колектора затягнувся: в районі черги до бюветів і відсутність цистерн з водою

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми завершили терміновий ремонт, проте роботи на каналізаційному колекторі продовжаться ще кілька тижнів і ми щодня будемо здійснювати моніторинг загального стану всього Головного колектора", - повідомив заступник голови Петро Пантелєєв.

За його словами, водопостачання поки не буде повністю відновлено. Для всіх жителів будуть організовані автоцистерни з питною водою.