Миколаївська міліція затримала заступника директора та викладача фізкультури Миколаївського базового медичного коледжу під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 1,8 тис. доларів.

Як повідомляє МВС України, працівники навчального закладу вимагали у місцевої мешканки хабар за сприяння у зарахуванні на бюджетну форму навчання.

"Співробітниками управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Миколаївській області в ході реалізації оперативної інформації задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди заступником директора Миколаївського базового медичного коледжу та викладачем фізичної культури зазначеного коледжу у зарахуванні на бюджетну форму навчання", - сказано у повідомленні.

Читайте також: "Регіонал"у Запоріжжі насмерть збив жінку на переході

Хабарникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до восьми років з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще