"Президент прийняв рішення про звільнення голови Первомайської райдержадміністрації Миколаївської області Віктора Сироти за недостойну поведінку", - сказано в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, 7 серпня повідомлялося, що Віктор Сирота, автомобіль якого зупинили співробітники спецпідрозділу Кобра за перевищення швидкості, влаштував скандал і дебош, ображав правоохоронців і погрожував їм звільненням.

Читайте також: Геращенко вимагає звільнення миколаївського чиновника за хамство копам

Щодо свого пасажира чиновник заявив: "Це - людина з Адміністрації президента. Це суто для вас, щоб ви розуміли, з ким ви маєте справу".

Інцидент закінчився тим, що чиновника відпустили, протокол не складали, на медичний огляд не запрошували.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У п'ятницю, 7 серпня, стало відомо, що Аваков підготує на наступне засідання Кабміну подання про звільнення Сироти за неналежну поведінку, як державного службовця.

"Я переговорю з головою ОДА, і в рамках своїх конституційних повноважень на найближчий Кабмін зроблю подання про звільнення голови райдержадміністрації. Повністю поділяю оцінки свого радника Михайла Апостола. Перехідний період у вас в області йде непросто. Але це нічого не змінить - буде нова поліція і буде єдиний порядок для будь-якого ", - заявив Аваков.