Прикордонна служба "Червоний Чабан" затримала три фури контрабандної м'ясопродукції, які прямували до Севастополя. На вантажні автомобілі були виявлені підроблені супровідні документи.

Варто відзначити, що 45 тонн яловичини везли з Кіровоградської області, а документи були оформлені на фірму з Тернопільської області, передає УНН.

"Згідно з наданими супровідним документам дана м'ясопродукція була вироблена і відвантажена приватним підприємством Тернопільської області. Після того, як співробітниками Держприкордонслужби була уточнена інформацію в даному приватному підприємстві, з'ясувалося, що будь-які документи на даний вантаж ними не видавались і вантаж не вирушав з їхнього підприємства", - повідомив начальник відділу прикордонного контролю штабу Херсонського прикордонного загону Сергій Рибаченко.

Читайте також: На Одещині затримали 130 літрів контрабандного спирту

Як відзначають прикордонники, на сьогодні найбільш поширеною схемою на цій ділянці кордону є використання контрабандистами подвійного пакету товаро-супровідних документів або підроблених документів. У більшості випадків правопорушники транспортують м'ясо, рибу, овочі та інші товари.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, минулого тижня українські прикордонники не пропустили в Крим 36 тонн курятини.