Фільм про супергероїв "Фантастична четвірка" Джоша Транка зібрав у США 26,2 млн доларів за перші вихідні. Такі показники есксперти називають провалом.

Про це пише Variety.

"Кінострічці вже не вдасться окупити витрати на виробництво в домашньому прокаті. Вона вийшла майже в чотирьох тисячах кінотеатрів країни", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Держкіно потребує дофінансування у розмірі 120 млн грн

Бюджет бойовика із елементами фантастики склав 120 мільйонів доларів, не рахуючи витрат на рекламну кампанію. Наразі фільм зібрав близько 34 мільйонів доларів у світі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Фантастична четвірка" у прокаті із 5 серпня. Вона отримала купу розгромних відгуків від кінокритиків. На сайті агрегатора професійних рецензій Rotten Tomatoes рейтинг фільму - 8%.

Із 154 критиків 141 висловився негативно. В Україні кіно можна буде переглянути із 20 серпня.

Режисер звинуватив у провалі продюсерів картини і студію 20th Century Fox. За словами постановника, йому не дали повною мірою здійснити те, що він замислив.

Зрештою, Транк фактично вибув з проекту, а продюсерам довелося перезнімати деякі ключові епізоди.

Затримки в зйомках та перебір бюджету змусили творців відмовитися від 3D-версії стрічки.

Довідка. "Фантастична четвірка" - четвертий фільм про чотирьох учених, які виявляють у собі надздібності, потрапивши під час космічного польоту в зону магнітної аномалії.

Після третьою картини "Фантастична четвірка: Вторгнення Срібного серфера" (2007 року) 20th Century Fox перезапустила франшизу та повністю змінила акторський склад.

У новій версії головні ролі зіграли Майлз Теллер (Містер Фантастик), Кейт Мара (Жінка-невидимка), Майкл Б. Джордан (Людина-факел) і Джеймі Белл (Істота).