Американський бізнесмен і винахідник Елон Маск, чиї компанії будують приватні ракети Dragon і електрокари Tesla, в минулі вихідні проїхався на крилі літака.

"Вийшов прогулятися по крилу. Невже щось може піти не так?" - написав Маск в Instagram під фотографією, на якій він розкинув руки, стоячи на крилі біплана.

Елона Маска на крилі літака сфотографувала його дружина і актриса Талула Райлі, яка також пролетіла на біплані - її політ знятий на відео. Одну з фотографій з вихідних Райлі супроводила тегом #bestdayever (найкращий день).

Читайте також: Tesla продемонструвала автоматичну зарядку для електрокарів (відео)

Мільярдер Елон Маск очолює компанію Tesla Motors, яка випускає електромобілі. Він також відомий як засновник компанії SpaceX, яка виробляє багаторазові вантажні космічні кораблі Dragon. Стан Маска оцінюють у 10 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Також Елон Маск будує високошвидкісну трасу для перевезення пасажирів в спеціальних капсулах і глобальну систему супутників, яка забезпечить інтернетом Землю і Марс.