Неподалік населеного пункту Золоте, що на Луганщині, Служба безпеки України спільно з військовослужбовцями Збройних сил затримала залізничну дрезину. На ній нелегально переправляли громадян на тимчасово окуповану територію, повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці встановили, що мешканці Стаханова орендували на підконтрольній ЛНР території у начальника станції Мар'янка залізничну дрезину. З її допомогою вони перевозили вантажі та громадян на тимчасово окуповану територію.

Читайте також: У Маріуполі переплавили 400 вилучених обрізів і кастетів

Частина коштів за незаконні перевезення передавали бойовикам ЛНР. Вони охороняли блокпост в районі станції Мар'янка і за гроші безперешкодно дозволяли нелегальним перевізникам перетинати пункт пропуску.

Управління СБУ в Луганській області відкрило кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "фінансування тероризму".

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще