Одна людина загинула та ще троє поранені через обстріли у Донецьку. Про це повідомляє "Донецька міська адміністрація".

Увечері 12 серпня і в ніч на 13 серпня під масовані обстріли потрапили селище Жовтневе Куйбишевського району, селище Старомихайлівка Кіровського району та селище Горького Київського району міста.

"Загинула 1 людина, поранено 3 людини", - йдеться у повідомленні.

У "міськадміністрації" поінформували, що у Київському районі внаслідок прямого влучення зруйновано будівлю на вулиці Свєтлова.

Читайте також: Сепаратисти готуються до наступальних дій - Генштаб

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"У Куйбишевському районі близько 18:00 зафіксовані руйнування внаслідок прямого влучення по вулицях Васильченка (3 будинки приватного сектора), Тимура (1 будинок приватного сектора і 1 госпбудівля), Лузіна (1 багатоповерховий будинок), Кремлівському проспекту (1 багатоповерховий будинок). В результаті розривів є пошкодження на вулиці Васильченка (4 будинки приватного сектора)", - йдеться у повідомленні.

Також у селищі Старомихайлівка внаслідок прямого влучення зруйновано два будинки.

Нагадаємо, минулої доби кількість обстрілів українських позицій сепаратистами була найбільшою за останні тижні: вони 152 рази порушили режим тиші, 102 з них зафіксували на Донеччині.