Мер Києва Віталій Кличко написав листа до підприємства "Київхліб" із проханням не підвищувати ціни на окремі сорти хліба. Про це він сказав на засіданні Київради.

Кличко підкреслив, що столична влада розуміє, що зросли ціни на сировину, продукти, енергоносії та пальне. Проте нагадав, що останнього разу "Київхліб" підвищував ціни на свої вироби в січні цього року: "Не можна ж їх переглядати кожного місяця".

Мер запропонував закуповувати борошно та інші інгредієнти за конкурентною та більш низькою ціною.

Кличко наголосив на перегляді існуючих цін: "Впевнений, що "Київхліб" доведе свою спроможність працювати в складних економічних умовах і перегляне ціни на окремі види продукції. Зокрема, так званого соціального хліба. І підвищення вартості хліба другий місяць поспіль в Києві не відбудеться".

З 18 лютого ціни на хлібобулочні вироби піднялись на 10-12%.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще