Американський письменник Джордж Мартін описав закінчення популярного сервала "Гра престолів" як "гірко-солодкий".

Як повідомляє Gazeta.ua, автор книг уточнив, що ще не завершив цикл і назвати ім'я того, хто виграє престол, не може.

"Я ніколи не приховував, що мене надихає Толкін, і мені дуже подобається, чим завершився "Володар кілець". Це перемога, але перемога гірка. Фродо ніколи не стане колишнім і змушений піти у Валинор, землю безсмертних, а інші люди продовжують жити далі . Приблизно до цього я і буду прагнути", - пояснив письменник.

Шанувальники серіалу з нетерпінням чекають виходу шостої книги циклу "Вітри зими". Фанати припускають, що довгоочікувана книга з'явиться на книжкових прилавках, коли почнеться шостий сезон серіалу. Це відбудеться в квітні 2016 року.

Читайте також: Молодого Неда Старка з "Гри престолів" зіграє Себастьян Крофт

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в липні стартували зйомки шостого сезону "Ігри престолів". Фанати ламають голову над тим, чи з'явиться в нових серіях їх улюблений актор Кіт Харингтон, який зіграв лорда-командувача на стіні Джона Сноу.

Актора бачила в аеропорту з іншими артистами, які беруть участь у нових зйомках і припустили його "воскресіння". Тим не менш, режисери пояснили, що він не з'явиться в новому сезоні.

В останній серії п'ятого сезону Джона Сноу вбивають його ж воїни.