За добу у Луганській області поновилися інтенсивні обстріли Станиці Луганської. Про це повідомляє Луганська обласна військово-цівільна адміністрація.

Населений пункт з 21:00 до 24:00 обстрілювали з автоматичних гранатометів, 82-мм мінометів та зі стрілецької зброї. У результаті обстрілів згоріло два будинки на вул.Лермонтова та зайнялася покрівля в будівлі на вул.Барабашова.

У багатьох місцях був перебитий газопровід, але до ранку його вдалося відремонтувати. Також з'ясувалося, що через вчорашній артилерійський обстріл с.Болотеного Станично-Луганського району було поранено військового 24-ї бригади з Чернівецької області.

Читайте також: Терористи обстріляли три пункти на Маріупольському напрямку

У той же час на блокпосту неподалік від шахти "Родіна" м.Золоте-4 було поранено військовослужбовця 92-ї бригади з Одеської області.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Терористи знову взялися за Станицю Луганську. Мешканці населеного пункту тільки почали відходити від постійних обстрілів цих нелюдів, як тепер їм знову прийшлося повертатися до підвалів. Про те, чи діють мінські домовленості, прошу всіх "політичних експертів" приїхати і спитати у мешканців Станиці", – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 95 разів обстріляли позиції українських військових.