Сьогодні президент України Петро Порошенко побував у Вінницькій області, де представив нового голову облдержадміністрації Валерія Коровія. До цього Коровій був першим заступником голови. Порошенко доручив новому голові якнайшвидше налагодити контакт з народом та "дати по руках" п'ятій колоні.

В ході поїздки президент відвідав військовий госпіталь, у якому лікуються після отриманих в АТО травм українські військові.

"У зв'язку з візитом Президента у військовому госпіталі у Вінниці проводили "зачистку". Всіх, хто міг поставити незручне питання, критикувати або створити незручну ситуація для глави держави, примусово виписали, не зважаючи на фізичний стан. Особливу вагу приділили бійцям з Донецької та Луганської областей – їх виписали у першу чергу. Колишнього мешканця Луганська, а нині бійця української армії, що поступив у госпіталь 2 дні тому з контузією та пораненнями, примусово виписали навіть не витягнувши з тіла осколків. Тільки з неврологічного відділення виписали 20 бійців" - повідомив вінницький активіст Павло Конор.