У мережі з'явився аудіо запис, на якому чоловік з голосом, схожим на голос ректора Полтавського національного Технічного університету Володимира Онищенка, спілкується із підлеглими. Чоловік сердиться, що студенти звернулися до нього замість привітання "Слава Україні!" і погрожує, ймовірно, викладачу цих студентів.

"Так вот, Ирина Александровна, пи..ц вам! Я вам говорю, так что пишите заявление

Я прохожу - одни студенты здороваются. А эти кричат "Слава Украине!". Ты че- совсем мозгами поехали? Ирина Александровна, надбавки – на ноль, машина – за забор. … Я вам "Слава Украине!" припомню. Я сам за перемены. Я сам за то, что это. Но я не считаю, что в адрес ректора, уважаемого человека, какие-то должны быть выкрики. По вашей тупости, Ирина Александровна, на ноль надбавки!" - чути на записі.

Студенти полтавського НТУ кажуть, що голос і манеру спілкування ректора не впізнають.

"Нам усім дивно таке чути, адже у нашого ректора – проукраїнська позиція, в університеті є патріотичні куточки, усі свята починаються із державного гімну, у соцмережах університетські активісти збирають допомогу для бійців АТО" - розповідає президент студентського парламенту Костянтин Репало.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Спеціалісти вважають, що запис міг бути зроблений задовго до публікації, ймовірно у 2004 році.

Офіційних коментарів з приводу даного відео ще не було.