З 19 по 21 вересня у Києві відбудеться чемпіонат світу з багатоборства тілоохоронців "Бодігард - 2015", повідомляє сайт УДО України.

У змаганнях візьмуть участь професійні тілоохоронці з Болгарії, Грузії, Румунії, Молдови, США, Македонії, Сербії та Швеції. Україну на міжнародному турнірі представлятимуть команди професіоналів із спеціальних служб та правоохоронних органів, зокрема – Управління державної охорони України, Міністерство внутрішніх справ України, Державна кримінально-виконавча служба України, Державна пенітенціарна служба України. У повсякденному житті учасники турніру забезпечують безпеку вищих посадових осіб держави, політиків та інших відомих і поважних осіб.

У програмі чемпіонату: тактика і техніка пішого супроводу з виконанням прийомів фізичного захисту; демонстрація прийомів рукопашного бою; стрілецькі вправи; подолання смуги перешкод на автомобілі; пошук вибухових пристроїв у автомобілі; надання першої медичної допомоги і евакуація охороняємої особи.

Читайте також: У Києві активістів "Голодного бунту" побили охоронці супермаркету

Основна мета турніру бодігардів - підвищення професійного рівня підготовки, обмін досвідом, зміцнення взаєморозуміння і співробітництва.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Урочиста церемонія відкриття чемпіонату світу з багатоборства тілоохоронців відбудеться 19 вересня о 15:00 на території Хрещатого парку поруч з Аркою "Дружби народів". У програмі показові виступи із захисту охороняємої особи під час відвідання масових заходів, виступи майстрів бойових мистецтв, автомобільне шоу з демонстрацією синхронного та екстремального керування.