У Києві сьогодні, 26 вересня буде проходити 16-й Мегамарш у вишиванках. Стартує захід о 14:00 на станції метро "Золоті Ворота", йдеться в повідомленні організаторів на сторінці в Facebook.

Повідомляється, що марш пройде центральними вулицями столиці від Золотих Воріт через Софіївську площу, Михайлівську площу, Андріївський узвіз, Контрактову площу до Поштової площі.

У рамках заходу відбудеться благодійна акція "Подарунок солдату". Організатори закликають брати з собою продукти тривалого зберігання, медикаменти, теплі шкарпетки та інше.

Машина для збору продуктів чергуватиме на станції метро "Золоті Ворота" з 14:00 до 15:00.

Також кияни можуть долучитися до благодійності, принісши свою випічку на благодійний ярмарок. Свої продукти і речі також можна підносити вже безпосередньо на Поштову площу з 12:00 до 19:00.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

По завершенню ходи, на Поштовій площі для всіх бажаючих буде проведена серія майстер-класів з розпису кухлів, футболок та багато іншого. Всі виготовленні речі будуть передані військовим на Схід.

Читайте також: Матч миру в Києві: зірки гратимуть у футбол з бійцями "Азову"

Також запланована вечірня програма: акустичні виступи музикантів, бардів та поетів. Зокрема барда Юрія Старчевода, Юрія Гусарука, фронтемена групи "Вперше чую" Григорія Вагапова; поетів Сергія Пантюка, Злати-Зоряни Паламарчук, Злати Біневіч і Мечислава Рісіча.