У вівторок, 29 вересня, у Києві відбудеться незвичайний футбольний матч.

Організатором заходу є Всеукраїнський Альянс Бійців та Волонтерів АТО спільно з Цивільним Корпусом полку "Азов".

На столичній "Оболонь-Арені" команда "Маестро", що складається із зірок української естради, зіграє з добровольцями полку "Азов" - повідомляється на сторінці Всеукраїнського Альянсу Бійців та Волонтерів АТО в Facebook.

Метою матчу показати, що в умовах війни представники всіх верств українського суспільства можуть об'єднуватися заради миру в країні і разом втілювати нові і корисні для України ідеї.

Серед представників українського шоу-бізнесу на поле вийдуть: Фоззі, Андрій Джеджула, Вадим Олійник, Олександр Павлик, Ігор Грохоцький, Олександр Кривошапко, Микола Коваль та інші. Тренувати команду зірок буде легенда "Динамо" Віктор Леоненко.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки
Показати ще

Читайте також: Французького футболіста дискваліфікували на півтора роки через бійку на полі (відео)

Нагадаємо, нещодавно футболісти "Динамо" зіграли з десантниками на Луганщині матч миру.