Організація Об'єднаних Націй призупиняє роздачу продовольства на окупованих терористами територіях через недофінансування.

Про це звітує Управління ООН з координації гуманітарних питань, - повідомляє Громадське радіо.

"На програму допомоги жителям Донбасу із запитуваних 316 мільйонів виділили лише 50,5, що дорівнює приблизно 16% від потрібної суми", - ідеться у звіті.

Також, на Донбасі перестануть роздавати готівку та талони на їжу вимушеним переселенцям.

Читайте також: Захарченко пригрозив "розбити" війська миротворців ООН

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

19 березня представник Управління ООН з координації гуманітарних питань Джон Гінг розповів, що в Україні гуманітарної допомоги потребують близько п`яти мільйонів осіб, які постраждали в результаті конфлікту на Сході.

Багато хто з них позбавлені пенсій та інших соціальних виплат. Доступ до осіб, які потребують допомоги, є ускладненим, в тому числі через обмеження на пересування.

У зонах конфлікту зруйновано багато шкіл та медичних установ. Міжнародні донори не поспішають виділяти кошти для надання гуманітарної допомоги українцям, - повідомляє представництво Міжнародної організації в Україні.

Програму з допомоги переселенцям ООН представили 23 лютого 2015.

Раніше, 7 листопада 2014 року ООН та 7 громадських організацій що допомагають вимушеним переселенцям, підписали грантові угоди на загальну суму понад 1 млн. грн.