Студія Walt Disney перезапише мультфільм "Мулан" 1998 року випуску. Нову картину знімуть у форматі live-action із живими акторами.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Продюсерами стрічки будуть Кріс Бендер і Джей Спінк, які працювали над фільмом "Ми - Міллери".

Кіно матиме сюжет, заснований на китайській легенді про дівчину-воїна Хуа Мулан, яка таємно пішла на війну замість свого старого батька. Героїня переодяглась у чоловічі обладунки і билась нарівні з іншими воїнами. Мулан зрештою рятує свою країну від іноземних загарбників та знаходить своє кохання.

Оригінальний мультфільм 1998 року отримав престижні премії "Оскар" та "Золотий глобус".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Це не перший досвід для Disney, коли студія перетворює класичний мультфільм на ігрове кіно для сімейного перегляду.

Попередні експерименти були комерційно успішними. Наприклад, картина "Попелюшка", що вийшла на екрани у березні 2015 року, вже заробила у світовому прокаті більше 300 мільйонів доларів. А фільм Тіма Бертона "Аліса в країні чудес" отримав більше одного мільярда доларів.