Лідер відомого українського гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук в серпні 2015 буде навчатися в одному з найпрестижніших і старовинних європейських навчальних закладів - Єльському університеті. ВУЗ зі світовим ім'ям знаходиться в Англії і є одним з лідерів у галузі досліджень.

У Єльському університеті навчалося велика кількість світових знаменитостей. Найвідоміші з них: американські політики Хіларі Клінтон, Джордж Буш і Джон Керрі, американський винахідник Самюель Морзе, італійський політик Маріо Монті, сучасний художник Аарон Янг, а також президент Філіппін Хосе Лаурель.

Про повідомляє офіційний сайт навчальної програми Fellows.

Святослав і ще 16 учасників з різних країн світу отримають стипендію, яка і дозволить їм знову відчути себе студентами на чотири місяці.

Студенти, яким вдалося отримати престижну стипендію, представлятимуть різні сфери діяльності. Серед них будуть журналісти, фотографи, художники, а також політичні діячі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще