Міністерство внутрішніх справ відкрило кримінальне провадження за фактом зловживання з боку групи підприємств хімічної галузі Дмитра Фірташа OSTCHEM. Їх загальна сума становить 2,3 млрд. гривень.

Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на власній сторінці Facebook.

"Міністерством внутрішніх справ відкрите кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем, розкраданням бюджетних коштів з боку посадових осіб групи підприємств Дмитра Фірташа OSTCHEM", - повідомив міністр.

Аваков додав, що дії посадових осіб з підприємств ПАТ "Азот", "Рівнеазот", "Концерн Стирол", "Северодонецького об'єднання "Азот" призвели до розкрадання державних коштів на суму у понад 2,3 млрд. грн..

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про привласнення майна у особливо великих розмірах.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Головне слідче управління МВС сьогодні заслухає матеріали, які напрацювали оперативники та слідчі.

"Терпіти таке знущання над державою неможливо! Справа порушена, напрацьовані матеріали передаємо для процесуального управління й визначення підслідності в Генпрокуратуру" – повідомив він.