Сьогодні в першій половині дня незаконні збройні формування скоїли провокативні обстріли Донецька. Про це повідомив прес-центр АТО.

Перший обстріл зафіксований о 10:40, коли з боку цементного заводу на околиці Донецька терористи з мінометів обстріляли околиці міста.

В 11.55 в районі селища Старомихайлівка вогонь у бік Донецька відкрили три бойові машини піхоти та танк російських терористичних військ.

Офіцери штабу АТО відзначають, що терористи влаштовують провокації, щоб у майбутньому звинуватити українських солдатів в обстрілі мирного населення.

На переговорах по врегулюванню ситуації на Донбасі терористи зроблять заяву, що українські військові зривають перемир'я на Донбасі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

В РНБО зазначають про загострення ситуації в зоні АТО. Обстрілу піддаються населені пункти Авдіївка, Дослідне, Піски, Бердянське, Кримське.