Вчора в Сумах 11-річна дівчинка напала на 80-річну жінку.

Пенсіонерка зайшла в гості до сусідки, коли в неї була 11-річна внучка. Дівчинка вела себе агресивно по відношенню до родички. Сусідка вирішила вступитись за пенсіонерку.

Дівчинка накинулася на літню жінку з ножем, пошкодила їй ногу, пізніше почала бити палицею по голові.

11-річна школярка заспокоїлася, коли пенсіонерка перестала рухатися.

Правоохоронні органи встановлюють мотиви дій дитини, порушили кримінальну справу. Санкція статті Кримінального кодексу за такий злочин передбачає позбавлення волі від семи до п'ятнадцяти років.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Сама дівчинка досить проблемна, - говорить начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС області Сергій Тарасенко. - Перебуває на диспансерному обліку в психічній лікарні. Більше десяти разів вона тікала з дому і вела бродячий спосіб життя. Правоохоронці та співробітники соціальних служб неодноразово проводили бесіди як з нею самою, так і з її матір'ю, намагаючись переконати жінку віддати дочку на виховання в спеціалізований заклад, де фахівці могли б своєчасно і кваліфіковано надати дитині необхідну допомогу. Але мама відмовлялася, сподіваючись самостійно впоратися з хворобою "

Нагадаємо, що у Львові 26 грудня був затриманий молодий чоловік, який убив пенсіонерку і скинув тіло в колодязь.