Столичні активісти Владислав Белоцький та Ігор Соболенко підірвали мережу інтернет, продемонструвавши, як зараз виглядає у столиці Святошинська площа. На світлинах – порожні недобудовані висотки, гори сміття та місця відпочинку місцевих бомжів.

"Тут і бите скло, і використані шприци і решта небезпечної для життя антисанітарії. З усього помітно, що товчуться тут наркомани, бомжі і решта асоціальних елементів. А поруч розташовані два дитячих майданчики, на котрих граються діти. У той же час мешканці не признаної території живуть своїм життям – перебирають зібраний хабар, здають порожні пляшки у розташований поруч пункт прийому втор сировини, і тут же, не відходячи від каси задовольняються "охолоджуючими" напоями сумнівної якості та пускають чорну рідину по своїх тухлих венах", - констатує Владислав Белоцький.

За словами активіста, входи та виходи на колишній будівельний майданчик нічим не закриті.

"Діти та підлітки можуть постраждати від розкиданих шприців і битого скла, можуть упасти у канави та ями, їх можуть туди силоміць затягнути бомжі чи педофіли", - каже Владислав.

Читайте також: Кияни через суд змушують міську владу виконувати свої обов'язки

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Мешканці довкола недобудови по вулиці Семашко стверджують, що стихійний смітник тут утворився протягом 10 років – саме стільки стоїть довгобуд. Кілька разів вони зверталися до міської влади, але їхніх проблем не хотіли помічати.

"Ми надіслали звернення у міську службу 1551. Виявилося, що воно там не одне – уже лежать два таких самих звернення. Реакції ніякої. Там просто немає людей, які б переймалися чистотою і привабливістю свого міста", - каже Белоцький.

Найближчим часом активісти планують звертатися до прокуратури з цього питання. Раніше голова Святошинського району Ілля Сагайдак заявив, що незабаром у районі розчистять усі стихійні звалища.

Читайте по темі: Мер прибере більш 200 МАФів на Оболоні (фото)