Конкурсна комісія пропонує президенту Петру Порошенку кандидатури Артема Ситника, Миколи Сірого на посаду директора Національного антикорупційного бюро.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні комісії у вівторок. Про це повідомляє Українська правда.

"Члени комісії голосували по кожній кандидатурі окремо. Ситник - 7 голосів "за", Чумак - 3 голоси, Сірий - 5 голосів", - пише видання.

Читайте по темі: Хто очолить Антикорупційне бюро: людина Кличка, Тимошенко чи Порошенка

Засідання комісії тривало чотири години поспіль.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найбільше претензій до всіх кандидатів мала саме податкова. В їх деклараціях були певні розбіжності та лише після перезаповнення її кандидатами, податківці дали позитивний вердикт.

У деяких випадках різниця у сумах була значною.

Як відомо, до складу комісії входили Джованні Кеслер, Євген Нищук, Віктор Мусіяка, Рефат Чубаров, Євген Захаров, Ярослав Грицак, Йосиф Зісельс, Олександра Яновська та Юрій Бутусов.

Як нагадав голова комісії Чубаров, комісія пропрацювала 3 місяці, першочергово надійшли на її розгляд 176 заявки, 21 кандидатуру допустили до другого туру.

Читайте також: Депутати зі скандалом голосували за Антикорупційне бюро