"ДНР" приводить свої загони бойовиків у повну бойову готовність.

Про це у середу на брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

"За даними розвідки керівництво, "ДНР" приводить свої загони у повну бойову готовність, закликаючи повернутися бойовиків, що перебувають на лікуванні у Росії, Криму та інших містах", - заявив Лисенко.

Також речник підкресли, що терористи розповсюджують чутки про початок активних бойових дій та звинувачують українських військових у зриві перемир'я.

Речник заявив, що бойовики у Слов'яно-Сербському районі на Луганщині провели бойові навчання із залученням військової техніки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Лисенко повідомив, що в районі аеропорту Донецька почав бойову підготовку загін "Бетмен". Вони відпрацьовують наступальні навички піхоти за участю бронетехніки.

У передмісті Луганська терористи провели начальні стрільби із "Градів".

Також, втричі збільшено кількість бойовиків на блокпостах в районі Донецька. Тепер на кожному з них варту нестимуть до 25 терористів.

Нагадаємо, що до окупованого бойовиками міста Дебальцеве Донецької області продовжує прибувати військова техніка, особовий склад, вагони з боєприпасами та цистерни з пальним.