Під час нічної стрілянини в Єврейській лікарні Одеси загинув майстер спорту міжнародного класу, неодноразового чемпіон турнірів по муай тай, 28-річний Сергій Лащенко.

Спортсмен народився в Павлограді Дніпропетровської області, але останні роки жив і тренувався в Одесі. На березі Чорного моря він і досяг головних перемог в міжнародних змаганнях і чемпіонатах.

У Сергія Лащенко залишилися дружина і маленька дитина. Боксери Одеси сумують за своїм другом і висловлюють співчуття родині.

Нагадаємо, пізно ввечері на вул. Дерибасівській відбулася сварка між невідомими і спортсменом, який був з приятелем. Зловмисники відкрили стрілянину по молодим людям. Слідство припускає, що бійка сталася через дівчину.

Лащенко і його приятель звернулися до травмпункту, але бандити увірвалися в приймальний покій і розстріляли їх на місці. Відомий спортсмен помер від отриманих ран. Одеські правоохоронці вже встановили особи вбивць, в місті оголосили план перехоплення.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще