В суботу 4 квітня у селі Вістова Івано-франківської області неподалік кафе "Чарівна лоза" автомобіль "Фольксваген Пасат" збив насмерть 28-річного жителя села. За кермом був екс-нардеп України від Партії регіонів Володимир Личук.

Сьогодні під час прес-конференції т.в.о. першого заступника начальника УМВС начальник слідчого управління УМВС в області підполковник міліції Галина Гнатів розповіла про деталі ДТП.

Вона повідомила, що слідче управління розслідує кримінальне провадження за фактом смертельного ДТП, яке сталось поблизу села Вістова.

"Водій о 22:45 сам повідомив міліцію про те, що ним збито пішохода. Водій також зателефонував у швидку медичну допомогу", - повідомила підполковник Гнатів.

Автомобіль, наразі, перебуває у калуському місквідділі МВС, а водію загрожує строк від трьох до восьми років та позбавлення прав на керування автомобілем.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Галина Гнатів зазначила, що особа водія вже встановлена, але це таємниця слідства і відмовилась назвати прізвище.

"Нам не цікава партійна чи релігійна приналежність винуватця ДТП", – наголосила міліціонер.

Вона також підкреслила, що пішохід перебував на проїжджій частині дороги, на якій не було пішохідного переходу.

"Водія ми не можемо затримати, оскільки без результату експертиз не можемо сказати, чи водій є винуватцем ДТП. Повірте, розслідуваня буде проведено правдиво, нам не важливо до якої політичної партії належить водій", – запевнила Галина Гнатів.

У загиблого 28-річного чоловіка залишилися дружина та двоє неповнолітніх дітей.