Сьогодні міський районний суд Слов'янська засудив російського найманця Корчагіна до восьми років в'язниці. Про це повідомила прес-служба прокуратури.

Як з'ясувалося, житель Рязанської області разом з соратниками минулої весни приїхав до Криму і сприяв анексії півострова, пізніше вони вирушили на схід України і вступили до лав бойовиків ДНР.

Найманець з сусідньої держави брав участь на боці незаконних збройних формувань "Донецька народна республіка". Терориста затримали під час атаки на один з опорних блок-постів українських військових біля села Юрівка Донецької області.

За скоєні злочини громадянин Росії проведе вісім років у колонії суворого режиму.

Нагадаємо, що в Луганській області на пункті пропуску Просяне затримали жителя Сєверодонецька, причетного до незаконної діяльності ЛНР.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще