Бойовики з "ДНР" і "ЛНР" 20 разів обстріляли українські позиції вздовж лінії розмежування. Також із 120-мм мінометів вони накривали вогнем мирних мешканців Пісків.

За повідомленням прес-центру АТО ситуація у зоні протистояння залишалася неспокійною.

"На Донеччині найбільш інтенсивний вогонь вівся в районі населених пунктів Опитне і Авдіївка, де противник застосовував кулемети, автоматичні гранатомети та міномети калібру 120 мм", - заявляє штаб АТО.

Терористи за допомогою артилерії вели вогонь біля Новотроїцького. В районах Широкиного і Чермалика вони проводили обстріли стрілецькою зброєю.

Також бойовики обстрілюють територію Луганської області. Мінометні обстріли двічі були зафіксував поблизу Суходолу. Зі стрілецької зброї бойовики обстріляли українських військових поблизу Кримського.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"З 20.20 до 20.40, вже вдруге за минулу добу, ворог піддав обстрілу зі 120-міліметрових мінометів мирних мешканців у населеному пункті Піски", - зазначається у прес-центрі АТО.

Окрім того відмічається різка активізація повітряної розвідки противника. Було зафіксовано 27 ворожих безпілотників, які спостерігали за півднем Донецької області та на Луганщині.