Співробітники Держприкордонслужби в зоні АТО затримали 180 вагонів з вугіллям і металлами. Їх незаконно намагалися вивезти з території, яка окупована терористами і непідконтрольна владі.

Про це йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

Також про даний факт було проінформовано Фіскальна служба.

Всього протягом доби уздовж лінії розмежування прикордонники затримали 18 транспортних засобів з вантажами. Вони перевозили товари без належних документів і намагалися об'їхати контрольні пости, які були на їхньому шляху.

Раніше, 2 квітня загін прикордонників, який проводив патрулювання околиці залізничного депо в селі Майорськ Донецької області, виявив диверсійну групу терористів. Вона рухалася з боку Горлівки в напрямку українських позицій. Прикордонники вступили в бій з бойовиками. В результаті чого просування диверсійної групи було зупинено. Українські військовослужбовців під час бою не постраждали.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще