На Великдень в селі Лісовичі Вишгородського району Києва у притулку для тварин сталася пожежа.

Власниця притулку повідомила, що близько 13:00 невідомі облили вольєри горючою рідиною і підпалили. Приміщення для тварин спалахнули миттєво, чотири співробітники притулку не змогли загасити пожежу. Працівники встигли відкрити деякі вольєри і випустити з них собак.

В результаті інциденту згоріли 70 собак, близько 30 тварин вдалося врятувати, уцілів тільки паркан. Виходячи з того, що притулок згорів дуже швидко, пожежники зробили висновок про те, що притулок підпалили.

Читайте по темі: У Бердянську наркомани вкрали цуценя у пенсіонерки

Співробітник МВС області Микола Жукович зазначив, що міліція чекає підтвердження пожежників про те, що це був підпал. Правоохоронні органи зафіксували інцидент, але кримінальну справу ще не почали, бо причин пожежі може бути декілька.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У МВС зазначили, що пожежа почалася в лісі, біля якого розташовується притулок, тому це може бути необережне поводження з вогнем.