16 квітня з 18 години вечора до опівночі сепаратисти вели обстріли українських позицій 15 разів. Бандити також двічі відкрили вогонь по населеним пунктам.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Вздовж лінії розмежування незаконні збройні формування 4 рази застосовували міномети калібру 120 міліметрів, що є грубим порушенням Мінських домовленостей", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Захарченко вирішив розпочати велику війну з Маріуполя

В районі Пісків російсько-терористичні бандформування двічі відкривали вогонь із мінометів калібром 120 міліметрів по опорному пункту сил АТО.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Близько 23:00 у районі Маріуполя злочинці обстріляли із 120мм міномета опорний пункт біля Талаківки. Вони також провели обстріли позицій із автоматичних гранатометів та кулеметів у районі населених пунктів Авдіївка, Попасна та Опитне.

У Луганському напрямку сепаратисти відкрили вогонь з мінометів по українським позиціям неподалік села Сизе Станично-Луганського району.

Почастішали обстріли населених пунктів. З 21:00 до 21:50 терористи двічі обстріляли Піски із кулеметів та мінометів калібру 120 міліметрів. Вдень 16 квітня злочинці обстріляли із 120-ти міліметрових мінометів місто Авдіївка.

На Луганщині і неподалік Маріуполя зафіксували всього 5 прольотів розвідувальних безпілотних літальних апаратів.

"В районі населеного пункту Бутківка Старобільського району один із безпілотників було знищено", - зазначає речник АТО Сергій Даниленко.