Десантники США прибули до України. Вони будуть навчати українських військових.

Про це повідомляє посол США в Україні Джеффрі Пайєтт у своєму Twitter.

"Десантники 173 бригади США прибули до України для навчання українських військових", - написав він.

Читайте також: Бійці АТО почали навчання з інструкторами з Грузії та Ізраїлю

В кінці березня Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомляв, що американські військовослужбовці мають прибути на Яворівський полігон, де проводитимуть тривалі тренінги для підрозділів Національної гвардії України. Участь у них братимуть 900 нацгвардійців. Американські десантники тренуватимуть бійців із підрозділу "Азов", батальйон ім. Кульчицького, "Ягуар", "Омега" та інші частини з різних міст України.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Після закінчення навчань в розпорядження підрозділів Нацгвардії, які пройшли навчання, американські партнери нададуть спеціальну амуніцію і засоби зв'язку", - написав Аваков.

Читайте також: Навчання мобілізованих десантників (фото)

Нагадаємо, що інструктори з Ізраїлю та Грузії вже провели навчання для бійців АТО у Луганській області. Вони тренували українських військових в умовах наближених до бойових та відпрацювали рукопашний бій та стрільбу зі стрілецької зброї.

Раніше на Львівщині пройшли військові навчання бійців НАТО та України під назвою "Швидкий тризуб". Бійці відтворювали миротворчі операції, дії у засідках, супровід конвоїв та оборонні операціі при раптовому захопленні територій. Навчання вперше провели за участі українських військових, щоб підвищити професійність армії для проведення спецоперації на сході держави.