Головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що слідству вдалося встановити кількість загиблих під Іловайськ. Там загинули 459 українських військових і 478 отримали поранення. Точної цифри зниклих безвісти поки не вдалося встановити. На даний момент зниклими вважаються 180 бійців.

Про це повідомляє Анатолій Матіос повідомляє в інтерв'ю інтернет-виданню "Цензор.Нет".

Також він додає, що матеріальні збитки через втрати військової техніки становлять понад 70 млн. грн.

Раніше влада повідомляла про 360 загиблих військових.

Наприкінці серпня минулого року при спробі звільнити Іловайськ сили АТО потрапили в оточення російських регулярних військ, які вторглися в Україні. Українські військові спробували вирватися з кільця і ​​в ході боїв понесли великі втрати. Тільки при виході з котла загинуло як мінімум 300 осіб. Багато бійців потрапили в полон або зникли без вісті.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Президент України Петро Порошенко заявляв, що підкріплення відправлене бійцям під Іловайськ запізнилося на три дні. Після цього була створена тимчасова парламентська слідча комісія з розслідування трагедії.