Правоохоронці затримали 37-річного мешканця Слов'янська , який намагався вбити свого друга. Скандал, який ледь став фатальним, розгорівся через птахів.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Чоловіки мали спільне хобі – розводили породистих голубів. Затриманий запідозрив постраждалого у крадіжці птаха та вимагав термінової зустрічі.

Обурений цінитель птахів увірвався додому до колеги та спробував відібрати голубку назад. Потерпілий не віддав пташку, через що відбулася гучна сварка. У запалі чоловік дістав пістолет "Макарова" та приставив до голови друга. Потерпілий встиг ухилитися та отримав кулю в ліву руку.

Раніше "пташина" сварка сталася у Харківській області. Дві сусідки посварилися через гусей, які начебто зайшли не на свою територію. Жителька Богодухова, не стримавши емоцій, схопила живих гусаків та відлупцювала сусідку. Жінка отримала тілесні ушкодження та подала заяву до суду. Скандальній власниці гусей призначили 180 годин виправних робіт та забов'язали сплатити моральне відшкодування.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще