В Одесі повним ходом йде набір до лав нової поліції.

Як повідомив "Знай" начальник прес-служби Одеського державного університету внутрішніх справ Олег Сидоренко, серед кандидатів - безліч людей, які не мали раніше жодного відношення до роботи правоохоронних органів. Документи подають, зокрема, менеджери, маркетологи, випускники кулінарних училищ і навіть вчительки молодших класів.

Серед охочих поповнити лави нової української поліції є як чоловіки, так і жінки. За словами Олега Сидоренка, приймальна комісія відкрилася сьогодні на годину раніше і працює без перепочинку. Потік кандидатів у поліцейські не меншає, і немає ні хвилини, коли б за столами комісії не сиділо б кількох людей - сказав Сидоренко.

Читайте також: Реформа міліції стартує у Харкові, Одесі та Львові

Спочатку документи потрапляють до електронної бази даних, де проводять перевірку і відсів кадидатів. Після цього починається професійне тестування, в якому перевіряють загальну ерудицію та інтелект, людські якості, психологічну сумісність, неконфліктність та інші риси характеру кандидата.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Набір працівників до нової патрульної поліції в Одесі триватиме до 13 травня. Приймають чоловіків і жінок у віці 21-35 років, із закінченою вищою або середньою освітою. Також обов'язкові умови - наявність водійського посвідчення не нижче категорії "В" і відсутність судимості.

Читайте по темі: Міністерство Авакова визначило дизайн нових патрульних авто