Житель села Гуштин Тернопільської області знайшов в могилі родича мертве немовля. Він повідомив про це місцевий райвідділ міліції. Правоохоронці швидко знайшли мати немовляти. Це мешканка Борщівського району Тернопільської області, 1978 року народження. У жінки є ще три дитини, а її чоловік їздить на заробіти.

Читайте також: В Одесі викрали однорічної дитини

Жінка сказала, що народила дитину торік 18 жовтня. Дівчинка була мертвою. Матір вирішила позбутися немовляти і закопала її на кладовищі. Каже, що грошей на похорон у неї не було.

Судово-медична експертиза підтвердила, що дитина справді народилася мертвою. Жінці загрожує п'ять років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 9 квітня на Сумщині міліціонери знайшли тіло вбитої дитини на смітнику.Труп хлопчика виявив водій сміттєвоза.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще