Сьогодні на "Алеї слави" в Кривому Розі проходила панахида за загиблими бійцям АТО. Біля Центрального кладовища вшанувати пам'ять солдатів зібралися їхні родичі, земляки, друзі.

Віддати шану загиблим побратимам прийшли солдати "Правого сектора", бійці Добровольчого українського корпусу. Після того, як священик відслужив панахиду, до кладовища приїхали представники місцевої влади.

До місця події звезли курсантів, апаратуру, яка посилює звук, а територію оточили правоохоронні органи. Через деякий час віддати шану загиблим героям приїхав заходів Кривого Рогу, колишній член "Партії регіонів", Юрій Вілкул.

Читайте также: Екс- "регіонали" Вілкул та Павлов розмістили білборди з Україною без Криму

Активісти "Правого сектора" не пускали главу міської ради на кладовище, в результаті чого між ними та співробітниками міліції сталася бійка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Нам кажуть, що кладовище - це освячене місце, де неприпустимі будь-які розборки, але ми говоримо, що справжній християнин не допустить подібну нечисть на освячену землю, тому блокували прохід. Це обурило міліцію, що в звичній для себе хамській формі, почала пробувати звільнити прохід, в результаті чого спричинилася штовханина", - повідомляють активісти в соціальній мережі.

Члени "Правого сектора" повідомили, що наступного разу міський мер прийде на кладовище, щоб вибрати собі місце для могили.