Італійський дизайнер Джорджіо Армані розкритикував геїв, надмірне захоплення спортом і пластичні операції. Про це модельєр розповів виданню Sunday Times.

"Якщо людина одягається, щоб демонструвати всім своїм виглядом:"О, ви знаєте, а я гомосексуаліст", мені це чуже. Чоловік повинен залишатися чоловіком", - повідомив Армані.

Цікаво те, що сам модельєр ніколи не приховував свою нетрадиційну орієнтацію. Він зазначив, що йому не подобаються і люди, які занадто захоплюються фітнесом заради рельєфного тіла.

"Мені подобаються здорові, підтягнуті люди, які стежать за собою, але не занадто", - описав свій ідеал Армані.

Дизайнер підкреслив, що жінки повинні мати мужність старіти і не намагатися виглядати молодше за допомогою пластичних операцій. Для модельєра це просто спосіб змінити зовнішність, який суперечить природі. Особливо гостро Армані розкритикував збільшення грудей.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще