Близько 4:00 в Харкові по вулиці Космонавтів невідомі підірвали камуфляжний позашляховик марки "Opel Frontera". Хвиля від вибуху вибила вікна у сусідньому будинку, пошкодження нанесені автомобілям, які були припарковані біля епіцентру вибуху.

В міліції кажуть, що виклик на вул. Космонавтів отримали о 4-ій ранку.

"Внаслідок вибуху автомобіля "Opel Frontera" постраждалих осіб немає. Хвилею розбито вікна у сусідніх будинках. Також постраждали автомобілі, які знаходилися в епіцентрі вибуху. На місці працюють керівники обласної та міської міліції, слідчо-оперативна група Дзержинського РВ, експерти, вибухово-технічна та кінологічна служби та представники СБУ", - кажуть в обласній міліції.

Усі обставини пригоди з'ясовуються.

Читайте також: У Харкові підірвали стелу з українським прапором

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, останнім часом у Харкові та області, яка вважається прифронтовою, почастішали випадки терактів і диверсій.

На параді, присвяченому річниці розстрілів на Майдані стався вибух, який забрав життя чотирьох людей, у тому числі не повнолітнього. Саме тому місцева влада заборонила проводити масові акції з 20 квітня до 10 травня.

А 6 березня в місті підірвали автомобіль комбата "Слобожанщини", в якому він їхав з дружиною. Також збільшилася кількість випадків вибуху на залізниці. На станції "Основа" 30 і 31 березня відбувалися вибухи, в результаті чого було пошкоджено залізничні колії.