Суд окупованого Криму засудив російського сержанта Євгена Зайцева на два роки за вбивство українського військового Станіслава Карачевского. Про це у своєму Twitter повідомив адвокат української льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін.

Правозахисник уточнив, що за скоєне вбивство в Росії садять на два роки, а за підозру у вбивстві народний депутат України відсиділа в московському СІЗО більше 10 місяців.

Читайте також: Терористи розстріляли директора шахтоуправління з дружиною

Нагадаємо, що українського майора Станіслава Карачевского розстріляли з автомата в населеному пункті Новофедорівка 6 квітня. Військовий під час окупації Росією Криму залишився вірним присязі Україні.

За повідомленням прес-офіцера Владислава Селезньова, українського майора застрелили в будівлі гуртожитку, де він жив на п'ятому поверсі. 9 квітня українець разом з колегами збирався повернутися на територіальну частину України.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще