Американський глянцевий журнал People надав актрис Сандра Буллок титул "Найгарніша жінка світу". Журнал щорічно публікує рейтинг найкрасивіших людей світу.

Голівудський зірка з іронією відреагувала на таку новину.
"Серйозно? Я? Це просто смішно! Нікому не розкажу про це", - повідомила Буллок.

Читайте також: Бред Пітт і Анджеліна Джолі усиновлять дитину з Сирії

Цікаво те, що в новому випуску журналу опублікована фотосесія актриси і її велике інтерв'ю. Буллок розповіла про свого 5-річного сина Луїса, а також про те, як зберігати красу.

"Справжня краса тиха. Потрібно просто бути хорошою людиною, хорошою матір'ю, добре готувати ланч, дати комусь підрізати тебе на дорозі, якщо ви бачите, що він поспішає. Люди, яких я вважаю найкрасивішими, що не докладають для цього жодних зусиль ".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що актриса отримала премію "Оскар" і "Золотий глобус" у номінації "Краща актриса" за роль у фільмі "Невидима сторона".