22 квітня в будинку культури Бердянська відбувся благодійний концерт Академічного Ансамблю пісні і танцю для бійців АТО.

"Я дуже радий, що ансамбль приїхав до нашого міста. Враховуючи ситуацію в країні і близькість Маріуполя, в районі якого ведуться бойові дії, українським військовим необхідні такі події для підняття бойового духу. Цікавий той факт, що художній керівник ансамблю Геннадій Синеок наш земляк, родом з Бердянська і останній раз був з концертом в місті 14 років тому", - повідомив "Знай" місцевий житель Іван.

Читайте також: Соліст "Агати Крісті" вирішив підтримати "нову державу" на Донбасі

Відомо, що ансамбль налічує 90 осіб, але в місто приїхала група з 30 солістів.

"Ми будемо виконувати естрадні та патріотичні пісні, є у нас і гумористичні танцювальні номери. Наша робота - піднімати бойовий дух, престиж держави", - повідомив Синеок.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Маршрут ансамблю почався з міста Приморська, продовжиться відвідуванням Генічеська, Мелітополя, Чонгара, Херсона, Миколаїва. Солдати відзначають, що такі концерти допомагають відволіктися і просто піднімають настрій.