Завтра погода в Україні визначатиметься полем підвищеного атмосферного тиску та теплим повітрям із Західної Європи. На сході і півдні країни вночі буде достатньо прохолодна погода.

Про це повідомляє Укргідромоцентр.

Опадів не очікується.

Температура вночі 4-9°С, у карпатському регіоні, південних та східних областях 1-6°С тепла. Вдень по всій Україні від 17 до 22°С тепла. На узбережжі морів - 13-16°С.

Читайте також: У Львові лютує ураган (фото)

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У столиці також без опадів, температура вночі 7-9°С, вдень 18-20°С.

Українська метеорологічна служба розповідає, що заморозки у квiтнi - явище звичайне. Зазвичай також спостерігаються грози по всiй Українi, в окремi роки бувають пиловi бурi, найчастiше - у схiдних та пiвденно-схiдних областях.

Середня мiсячна температура повітря становить 7-11°, в Карпатах 2-6° тепла.

Синоптики стверджують, що травень буде теплим та сухим. Спека, за прогнозами, почнеться вже після 10 травня. Температура доходитиме до 29 градусів тепла, майже без опадів.