Пол Хеллер, колишній міністр оборони Канади, зробив чергову заяву щодо проблеми інопланетних цивілізацій.

Про це повідомляє видання Nenorm.

Під час однієї з лекцій, яка проходила в університеті University of Calgary, Пол Хеллер виступив зі зверненням до лідерів різних країн: він закликав їх визнати існування інопланетян і те, що західні уряди уклали домовленість з прибульцями, з метою приховати від громадськості факт їхнього існування.

Читайте також: На Хмельниччині бачили НЛО

Подібні заяви чули від екс-міністра і раніше. Ще у 2011 році Хеллер говорив, що уряд США володіє інопланетними технологіями і навіть є у змові із прибульцями.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Посаду міністра оборони Канади він обіймав у період з 1963 по 1967 рік. Він вважає, що Землю відвідували чотири види прибульців, але інформація про це зберігається в суворій секретності.

91-річний канадець вважає, що громадськість має тиснути на уряди, щоб змусити їх розкрити правду.

Він - не перший урядовець, що робить подібні заяви. В лютому місяці помічник президента США сказав, що він жалкує про приховування даних про НЛО.

А у 2014 році до мережі потрапило передсмертне відео вченого Бойда Бушмена, в якому він розповідав про Зону 51, іноланетні технології та контакти з прибульцями.