У соціальній мережі з'явилося перше фото співака Джареда Лето в образі відомого лиходія Джокера. Такий знімок опублікував режисер фільму-коміксу "Загін самогубців" Девід Ейр.

"Загін самогубців вітає вас з річницею, містер Джокер! # Джокеру75", - написав Ейр в Twitter.

Відомий музикант грає у фільмі одну з головних ролей. Поціновувачі коміксів відзначили, що вокаліст гурту "30 seconds to Mars" повністю перевтілився на лиходія, хоча на фото актор тільки в рукавичці, але з яскравим макіяжем. Фанати припустили, що це сучасна інтерпретація старого образу.

Читайте по темі: Арнольд Шварценеґґер не впізнав Тома Круза

Акторський склад майбутнього "Загону самогубців" заманює зоряними іменами - крім Літо, в картині знімуться Марго Роббі, Скотт Іствуд, Джай Кортні, Кара Дельвінь, Вілл Сміт, Юель Кіннаман, Джессі Айзенберг і Віола Девіс. Світова прем'єра фільму запланована на серпень 2016 року.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще