Сьогодні в Запоріжжі біля виставкового центру "Козак палац" вийшли сто чоловік на антиурядовий мітинг. Активісти вимагали підвищення пенсій і не скасовувати соціальні виплати.

Учасники акції також перекрили дорогу на знак протесту проти різкого зниження рівня життя і зростання безробіття в регіоні. Проведенню акції перешкоджали представники Самооборони. В результаті між активістами зав'язалася бійка.

Читайте також: Прокуратура перевірила "сепаратистську" школу Запоріжжя

Прес-секретар Самооборони Антон Алексєєнко заявив, що за його інформацією, даний мітинг був націлений на розгойдування ситуації в Запоріжжі.

У теж час організатор мітингу Василь Шевченко розкритикував дії представників Самооборони.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ми засуджуємо політичні репресії з боку Самооборони. Зараз у нашій країні забороняються будь-які протестні акції. Всіх опозиціонерів таврують сепаратистами і агентами Кремля. Це дуже зручна позиція для влади. Але нас це не зупинить, ми будемо і далі відстоювати інтереси простих громадян", - заявив Шевченко.

До місця бійки приїхала міліція, учасників антиурядового мітингу затримали і відвезли в Орджонікідзевський райвідділ.