На території житлового масиву "Позняки" сьогодні відкрили алею патріотів імені Кузьми Скрябіна.

"Кузьма багато зробив для України. Він взяв участь у створенні організації "Щит України", яка виховує у молоді любов до рідного краю, наших традицій і заохочує дітей до активного та здорового способу життя", - зазначила заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

Читайте також: Кузьма Скрябін загинув у ДТП

Ініціатори заходу висадили клени на алеї. На кожному дереві повісили табличку з текстами пісень гурту "Скрябін". Подію зняли на відео, яке війде до загального фільму "Алея патріотів".

Нагадаємо, що батьки відомого українського співака Андрія Кузьменка, фронтмена гурту "Скрябін", випустили серію керамічних дзвіночків з текстами пісень сина. Віктор Кузьмич і Ольга Миколаївна живуть в Брюховичах. Там і розташована їхня майстерня з виготовлення керамічних виробів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дружина артиста Світлана Бабійчук створила благодійний фонд на честь чоловіка.