У понеділок 27 квітня в центрі Донецька сталося ДТП. Жителі міста в соціальній мережі підтверджують, що бойовик ДНР на машині "Жигулі" виїхав на червоне світло по проспекту Ілліча і врізався в авто марки Hyundai ix35, який виїжджав з боку сусідньої бульвару.

В результаті зіткнення машина терориста перекинулася, але сам він не постраждав. Донеччани в соціальній мережі відзначають, що терорист був у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також: У кривавому ДТП в Каховці загинула жінка

Терорист обурився, що йому завадили спокійно їхати, він п'ять разів вистрілив по колесах авто Hyundai ix35, що його не задовольнило і він прострілив водію ногу. До місця події приїхала комендатура незаконної ДНР, яка заспокоїла розбушувався бойовика.

Нагадаємо, що 20 квітня в Макіївці "Урал" бойовиків протаранив маршрутку. В результаті ДТП загинуло дві людини.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще