Єдиний штаб патріотичних сил Одеси погодив з представниками влади, силових структур і прихильниками Антимайдану проведення поминальних заходів 2 травня.

Прихильники Антимайдану проведуть свої акції на Куликовому полі, на захід заборонено приносить георгіївські стрічки. Активісти Майдану зберуться на Соборній площі, дозволяється використовувати тільки українську сиволіку і червоно-чорні прапори.

Читайте також: В Одесі затримали організаторів нової "республіки"

"Сторони досягли згоди, що в день трауру не повинно бути інших заходів, крім поминальних. Погоджено час і місця проведення траурних мітингів - Куликове поле і Соборна площа", - повідомив координатор" Самооборони Одеси" Віталій Кожухар.

Активіст зазначив, що всі люди, які в цей день прийдуть в балаклавах, будуть затримані без з'ясування політичних поглядів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Представники правоохоронних та цивільних структур Одеси будуть тісно взаємодіяти, щоб присікати будь-які дії можливих провокаторів. Активісти патріотичних сил будуть стежити за ситуацією, перебуваючи недалеко від місця проведення мітингу", - повідомила речник організації "Правого сектора" Варвара Черноіваненко.

Нагадаємо, що 2 травня 2014 року в Одесі сталась бійки між прихильниками Євромайдану і Антимайдану, в результаті яких у Будинку профспілок згоріли 46 осіб.